Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΑΣ


Έπειτα από μία απόλυτα πετυχημένη καριέρα 37 χρόνων στο χώρο των πωλήσεων, ο πολύτιμος συνεργάτης μας κ. Παύλος Κοντός αποχαιρετά την ενεργό δράση.

https://www.youtube.com/watch?v=UvfXBy-RXI4

Ο κ. Παύλος ήταν μαζί μας τα τελευταία 5 χρόνια της απόλυτα πετυχημένης καριέρας του και διετέλεσε διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας ΤΣΟΚΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Υπήρξε φωτεινός φάρος για την εταιρεία! Η πείρα του στάθηκε ζωτικής σημασίας καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας μας στο χώρο των κτηνιατρικών ειδών.

Η χρόνια εμπειρία του φαινόταν σε κάθε πτυχή της καθημερινής του ζωής στην εταιρεία. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο καθώς μεταλαμπάδευε με κάθε ευκαιρία τις πολύτιμες γνώσεις του στους νεότερους. Ήταν πάντα προσιτός, καλός, ευγενικός, ειλικρινής, άξιος, τίμιος και έδινε όλο του το ‘‘είναι’’ με ότι καταπιανόταν! Λάτρευε τις προκλήσεις και πάντα τις έφερνε εις πέρας.


Ο πολύτιμος αυτός συνεργάτης μας ασπαζόταν απόλυτα την κουλτούρα της εταιρείας μας και πίστευε πως για να γίνει μία σωστή πώληση πρέπει να υπάρχει άριστη γνώση του προϊόντος από τον πωλητή. Ακόμη σεβόταν τον πελάτη, τις ανάγκες του, ήξερε πολύ καλά να τον ακούει και μπορούσε να διαχειριστεί τις αντιρρήσεις του με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Αυτό που απορρέει από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του είναι πως ‘’Η πείρα ΔΕΝ αγοράζεται’’!!!


Η απουσία του θα είναι αισθητή!
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ξεκούραση και να απολαύσει τους καρπούς των τόσων χρόνων προσφοράς του στο χώρο των πωλήσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου