Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Zoodiaco!


Ποια είναι η Zoodiaco?
 
Εταιρεία με πολύχρονη έρευνα και εμπειρία στο χώρο των ζωοτροφών.(Δραστηριοποιείται από το 1992), η οποία παράγει ευρωπαϊκές τροφές με ευρωπαϊκά στάνταρ παρασκευής τροφών, ειδικά μελετημένα για τις διατροφικές απαιτήσεις των ζώων συντροφιάς της ευρωπαϊκής αγοράς.
 
Οι τροφές της περιέχουν υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, αγνές πρώτες ύλες, απουσιάζουν τα συντηρητικά και τα ενισχυτικά γεύσης, ενώ είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνες, μέταλλα και εκχυλίσματα καρπών.
 
Έτσι, η Zoodiaco (www.zoodiaco.com) έχει δημιουργήσει το δικό της απαιτητικό κοινό, το οποίο την έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις καλύτερες τροφές του χώρου.
 
Να σημειώσουμε ακόμα ότι η Zoodiaco πλέον συνεργάζεται με την Befood Inc (http://befood-pet.com/en/index.html) και παράγει τις ζωοτροφές της στο υπερσύγχρονο (του 2012) εργοστάσιό της, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (δείτε το corporate video, αξίζει!).
 
Στα πλαίσια των στρατηγικής σημασίας συνεργασιών είναι και η συνεργασία της ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΑΒΕΕ με την Zoodiaco, καθώς όπως η εταιρεία Τσόκανος, έτσι και η Zoodiaco, πρεσβεύει τις ίδιες αξίες και τα ίδια standard τα οποία έχουν να κάνουν με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία με σκοπό την παραγωγή άριστων προϊόντων προς προώθηση. 
 
Η Zoodiaco είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη ιστορία και εμφανή ανοδική εξέλιξη, και καθώς κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την δική μας εταιρεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε την αποκλειστική της προώθηση στην χώρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου